18 УСЦ § 2257/2257А

ДМЦА

У складу са Законом о ауторским правима у дигиталном миленијуму из 1998. (Америчка канцеларија за ауторска права), власници и оператери

Боилове.ме ће одмах одговорити на тврдње о кршењу ауторских права које су пријављене Боислове-овом агенту за ауторска права. Имајте на уму да према одељку 512(ф) ДМЦА (17 УСЦ § 512(ф)), свака особа која свесно материјално лажно представља да материјал или активност крши ауторска права може бити подложна одговорности.

Ако верујете да је ваш ауторски рад копиран на начин који представља повреду ауторских права, доставите Боилове-овом агенту за ауторска права следеће информације:

Физички или електронски потпис лица овлашћеног да делује у име власника искључивог права на који се наводно крши;
Идентификација дела заштићеног ауторским правима за које се тврди да је повређено, или, ако је више обавештења о кршењу ауторских права на једној веб локацији обухваћено једним обавештењем, репрезентативна листа таквих дела;
Идентификација материјала за који се тврди да крши ауторска права или да је предмет кршења ауторских права и који треба уклонити или приступ којем треба онемогућити, као и информације које су разумно довољне да дозволе Боислове-у да лоцира материјал (као што је УРЛ или број видеа);
Информације које су разумно довољне да дозволе Боиловеу да вас контактира: име, адреса, е-маил, број телефона, ако су доступни;
Изјаву да странка која се жали добронамерно верује да коришћење материјала на начин на који се жали није одобрено од стране власника ауторских права, његовог заступника или закона; и
Изјаву да су подаци у обавештењу тачни и да сте под казном лажног сведочења овлашћени да делујете у име власника ексклузивног права које је наводно повређено.

18 УСЦ § 2257/2257А

18 УСЦ § 2257/2257А Изјава о усклађености са захтевима за вођење евиденције.
Боилове.ме није произвођач ниједног и целог садржаја који се налази на веб локацији ( Боилове.ме). С обзиром на евиденцију према 18 УСЦ § 2257 за било који и сав садржај који се налази на овом сајту, молимо вас да свој захтев упутите на сајт за који је садржај произведен.

Боилове.ме није произвођач било ког и целог садржаја који се налази на веб локацији ( Боилове.ме) како је дефинисано 18 УСЦ §2257 и 28 ЦФР 75 и стога је изузет од захтева за вођење евиденције.

Боилове.ме је сајт за дељење слика на коме се омогућава отпремање, дељење и гледање различитих врста садржаја за одрасле и док Боилове.ме ради најбоље што може са провером усклађености.

Боилове.ме се придржава следећих процедура како би осигурао усклађеност:

Захтева да сви корисници имају 18 година за постављање слика.
Приликом учитавања корисник мора да верификује садржај; уверите се да има 18 година; потврдити да води евиденцију о моделима у садржају и да су старији од 18 година.
Потврдите да је садржај који се отпрема или у власништву корисника или да има законску лиценцу за отпремање, објављивање и дељење садржаја при руци.
Чврсто верујемо да су сви модели, глумци, глумице и друге особе приказани у стварним сексуално експлицитним визуелним приказима на овој веб страници имали 18 година или више у време настанка. Чврсто верујемо да је сваки произвођач чији се садржај појављује на овој веб локацији у складу са 18 УСЦ §2257, на својој веб локацији.

Боилове.ме обећава да ће учинити све што може да пронађе и укине увредљиве фотографије и/или видео снимке.
За додатну помоћ, контактирајте [емаил заштићен] сагласност.